70.000 mensen hebben onze prijsvraag gevolgd

Prijsuitreiking prijsvraag ‘Vrijheid’

Afgelopen weekend hebben we de trofee’s overhandigt aan de de winnaars van onze prijsvraag. Eén voor de meeste ‘like’s’ op onze facebook pagina, en de ander de jury-prijs.

Onze prijsvraag met thema ‘Vrijheid’ heeft bijna 25 bijdrages opgeleverd: muziek, poëzie, video essays en schilderijen. De bijdrages kwamen uit binnen- en buitenland, van amateur tot professioneel schilder en muzikanten.
Meer dan 70.000 mensen hebben de prijsvraag gevolgd, en hebben meegedacht over de impact van vrijheid op een ieders leven. In een tijd dat ‘de hele wereld’ werd en wordt gegijzeld door Corona spreekt het thema Vrijheid des te meer.
Onze mensen komen dagelijks in situaties waar Vrijheid onder spanning staat: gevangenschap, armoede, sociale isolatie, ziekte, wat kan er allemaal mis gaan mbt onze vrijheid.
En wat een voorrecht om vrij te zijn, en jezelf vrij te ervaren.

We hadden het graag groots gevierd, met alle deelnemers, met genodigden van laag tot hoog. Met televisie en nóg meer bewustwording van het belang van Vrijheid. Dat zal dan voor volgende keer zijn.
Voor nu ben ik blij met hoe deze prijsvraag is verlopen, met alle bijdragen en aandacht die we hebben kunnen genereren.

Maar, we hebben een Primeur!!
Je kunt nu alle bijdrages online bekijken
Klik HIER voor onze VIRTUELE EXPOSITIE
Er zitten meerdere video’s tussen, daarvoor moet je op de link klikken naast de vertoning

Mocht je ons willen volgen, dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief hier op deze pagina. Ook kun je ons direct volgen op facebook

Mocht je ons werk willen steunen, dan kan dat via de link op deze site

Meer nieuws