Shoqëria Kristiane e të Burgosurve të Shqipërisë

Thyerja e ciklit të varfërisë së bashku

Mirësevini te Shkbsh - Prison Fellowship Albania

Shkbsh – PFA ofron mundësi (ish) të burgosurve, fëmijëve dhe familjeve të tyre për të thyer ciklin e varfërisë dhe pamundësisë. Ne ndajmë ungjillin dhe ofrojmë ndihmë praktike. Ne punojmë në mënyrë aktive për riintegrimin e ish-të burgosurve, rikuperimin e marrëdhënieve dhe ofrojmë trajnime në pothuajse të gjitha burgjet. Fondacioni holandez bën të mundur që mijëra të burgosur të marrin vizita çdo vit dhe qindra fëmijë dhe familjet e tyre të ndihmohen çdo muaj përmes programeve specifike. Ne gjithashtu ofrojmë asistencë personale, të tilla si edukim, riparime në shtëpi dhe kujdes mjekësor. Na ndihmoni të bëjmë një ndryshim.

Kjo faqe interneti është ende në ndërtim e sipër, ndaj jo gjithçka është përkthyer ende në shqip.

Të reja nga Sh.K.B.Sh

pa kategori

Te Reja Nga Shkbsh

Gjeni ketu Newsletter per Vullnetaret per muajin Shtator.
Shpresoj vertet qe zemrat e gjithsecilit te bekohen duke lexuar se si Zoti na perdor per te ndryshuar jete njerezish.
Bekime mbi secilin prej jush!

Lees meer »

Projektet tona

Prison Fellowship Albania është aktive në 19 burgje në të gjithë Shqipërinë. Së bashku me pothuajse 200 vullnetarë dhe më shumë se 60 kisha lokale, ekipi ynë prej 26 personash po punon për vizionin tonë: Ofrimi i kujdesit nga këndvështrimi i krishterë për të burgosurit, fëmijët dhe familjet e tyre dhe thyerja e rrethit të varfërisë dhe pamundësisë. Ne e bëjmë këtë në projekte të ndryshme të shtrira në të gjithë vendin.