Te Reja

Te reja

Jam Vullnetar

Shikoni videon me histori të shkurtra të njerëzve që sherbejne vullnetarisht për të burgosurit dhe fëmijët dhe familjet e burgosurve Videoja mbyllet me një pyetje

Lexo më shumë »