Jam Vullnetar

Shikoni videon me histori të shkurtra të njerëzve që sherbejne vullnetarisht për të burgosurit dhe fëmijët dhe familjet e burgosurve

Videoja mbyllet me një pyetje personale. Përvojat e këtyre vullnetarëve tregojnë se sa e kënaqshme dhe kuptimplote mund të jetë t’i jepni kohën dhe energjinë tuaj të tjerëve dhe komunitetit.
Nëse dëshironi të bashkoheni ose të mbështesni ministrinë tonë, mos hezitoni të na kontaktoni

Meer nieuws

pa kategori
Fred Westerink

Te Reja Nga Shkbsh

Gjeni ketu Newsletter per Vullnetaret per muajin Shtator.
Shpresoj vertet qe zemrat e gjithsecilit te bekohen duke lexuar se si Zoti na perdor per te ndryshuar jete njerezish.
Bekime mbi secilin prej jush!

Read More »