Rreth nesh: Sh.K.B.Sh. - Prison Fellowship Albania

 • Faleminderit që vizituat faqen tonë te Shoqerise Kristiane e te Burgosurve te Shqiperise – Prison Fellowship Albania. (Shkbsh – PFA)
  Shpresojmë që të gjeni informacionin që ju nevojitet. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të na kontaktoni, jeni të mirëpritur të na kontaktoni.

Zyra e Shkbsh-se
Rruga Selman Riza,
1005 Tiranë
Tel. 00355 (0) 68 2019 860
Email. reception@shkbsh.com

Zyra e Shkbsh-se ne Tiranë gjeni ketu

Fred Westerink
Drejtor Ekzetutive
+355 68 2013 940

Pse ekzistojmë:
Për të ndare Ungjillin e Jezu Krishtit
Të thyejm Qarkun i Varfërisë dhe Pamundësive
Dhe të jemi mbështetës për kishat lokale

Me kë punojmë:

 • Të burgosurit
 • Fëmijët e të burgosurve
 • Familjet e të burgosurve
 • Drejtoria e Pergjitshme te Burgjeve si dhe Administrata e Burgjeve
 • Kishat lokale dhe anëtarët e shoqërisë shqiptare

Kë do kemi nevojë:

 • Kishat lokale dhe anëtarët e tyre
 • Anëtarë dhe përfaqësues të shoqërisë shqiptare

Vlerat tona themelore:

 • Ne jemi autentikë
 • Ne jemi proaktivë
 • Ne vlerësojmë marrëdhënien
 • Ne rritemi
 • Ne jemi përgjegjës

Sh.K.B.Sh. PFA ofron një sërë aktivitetesh, në varësi të lejimit dhe mundësive të punonjësve dhe vullnetarëve. Klikoni ketu per ta informohesh per aktivitete qe ofrojme.
Te lutem na kontaktoj nqs deshirosh te behesh pjese e nje nga aktivitete qe ofrojme.

Organizata është 100% e varur nga dhuratat dhe projektet me partnerë.
Por edhe ne besojmë se Shqipëria është gati të fillojë të kontribuojë në shkaqe të pranueshme, dmth edhe e jona.

Shkbsh PFA është themeluar në vitin 2002 dhe është regjistruar nën vendim gjykate 34 – 1 në Tiranë. Në vitin 2015 ne u bashkuam zyrtarisht me Prison Fellowship International..