Hoe leuk is dat …

Delen maakt rijker
De laatste tijd is het opvallend hoeveel positieve respons ons werk krijgt. Da’s een erg plezierige situatie, en ik deel ’t graag met jullie.

Via Facebook kregen we erg leuke berichten dat ons werk grote impact heeft op levens van mensen. Je kunt het lezen via onze FB pagina – Gevangenenzorg Albanie.
Van een aantal sponsor organisaties hoorden we plezierige reacties op ons werk en de resultaten die we hebben bereikt. Ook de directie voor het gevangenis wezen in Albanie is bijzonder te spreken over ons werk, en geeft ons alle ruimte om ons werk te doen.
Goed om alle positieve zaken te waarderen, want onze mensen werken er hard voor.

Deze week is onze vriendin Fleur hier, met een bijzonder welkome gift voor ons werk. De gift is bijeengebracht door de Open Kerk van de Immanuel kerk uit Ermelo.
We gaan er in ieder geval een getraumatiseerde moeder met 2 dochters mee helpen die te maken hebben met een agressieve vader. Ook wordt geld gebruikt voor ons kinderen van gevangenen project – ‘durf te dromen’!!

Dank voor al jullie ondersteuning, er zijn nog zoveel meer mensen en organisaties die ons werk mogelijk maken. Omzien naar gevangenen, kinderen en gezinnen van gevangenen en kwetsbare vrouwen. Ons motto is:

Het evangelie delen en de cirkel van armoede en onmogelijkheden doorbreken.

We gaan door met ons werk. Je kunt op de hoogte blijven via deze website, door je te abonneren op onze nieuwsmail. En via de doneer knop kun je een bestemming kiezen als je ons werk ook wilt ondersteunen.

Zegen!

Meer nieuws