Charity Hike: 5 tot 11 juni Bergen van Zegen, 4 daagse Hike – Albanië

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur in de adembenemende Albanese bergen? Sluit je aan bij ons en steun Prison Fellowship Albania (PFA) tijdens deze 4-daagse hike!

Tijdens deze trektocht doorkruisen we de prachtigste bergen en verkennen we het nationale park ‘Shebenik’. Onderweg zullen we op een spirituele en creatieve manier stilstaan bij de vele aspecten van Zegen, terwijl we genieten van de overweldigende natuur om ons heen.

Ons doel is om een fantastische ervaring te combineren met steun aan onze organisatie die gevangenen en hun families helpt. We vragen van deelnemers een bijdrage van € 1.000,- pp.  (±  €350 kosten en €650,- steunbedrag)  dus het is verstandig om alvast na te denken over fondsenwervende activiteiten.

Wat staat je te wachten:

  • 6 dagen met een 4-daagse wandeltocht met het thema Zegen.
  • Diepgaande ontmoetingen met mensen uit de doelgroep van PFA.
  • Mogelijkheid tot deelname in juni ’24 (bij voldoende belangstelling) of anders in september ’24.
  • De kosten zijn ongeveer € 1000,- exclusief vliegticket, inclusief verblijfskosten en een steunbedrag.
  • We verwelkomen minimaal 7 en maximaal 12 deelnemers.
  • Deelnemers moeten in staat zijn om 4 tot 6 uur te kunnen wandelen, dus een gemiddeld niveau is vereist.

Meer details volgen binnenkort, maar als je nu al meer wilt weten of je wilt aanmelden, neem dan contact op met Fred Westerink via f.westerink@shkbsh.com.

Wacht niet langer en laat deze kans op een avontuurlijke en betekenisvolle ervaring in de bergen van Albanië niet aan je voorbijgaan. Doe mee!

Meer nieuws