brain-STORM, of hoe jij kunt helpen

Afgelopen weken hebben we gebrainstormd. Samen met de collega’s uit het hele land in verschillende groepen onze diepste wensen en passies besproken.

Weet je hoe leuk dat is!
Wat ons, Esther en mijzelf, opviel is dat er door onze collega’s nagedacht wordt over zaken die ertoe doen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe kunnen we meer betekenen voor vrij-gekomen gevangenen.’ Of: ‘Hoe kunnen we de samenleving meer betrekken op ons werk, en een betere samenleving bouwen.’ Maar ook de zelf-kritiek is niet geschuwd: ‘We moeten ons professioneel verder ontwikkelen zodat ons werk nog meer impact zal hebben op de levens van gevangenen en families van gevangenen.’
Nog veel meer werd er gedeeld, allemaal even waardevol. Daar gaan we nog een tijd onze handen aan vol krijgen.

Zoals vaak bij een storm, moeten er ook nu maatregelen worden genomen.

Gevangenen samen met hun familie

Met passie zetten we ons in voor mensen die een tweede kans verdienen. Die mogen horen van vergeving en Hoop. Dat werk kan dóórgaan, als we úw en jóuw hulp daarbij krijgen.
Via een eenmalige-, maar nog liever via maandelijkse donaties.

Veel van ons werk en onze kosten wordt gefinancierd door middel van projecten. Daarnaast blijven er altijd onkosten die niet voorzien zijn, of urgente hulp die niet kan wachten. Ook steunen veel project-donors ons voor het grootste deel van de kosten, maar niet volledig.
Daarom zijn we blij met jouw donatie.

Op deze pagina vindt u precies hoe u ons werk kunt ondersteunen.

Hartelijk dank!

Fred Westerink

 

 

Meer nieuws