Opnieuw biedt Prison Fellowship Albania een unieke gelegenheid om de adembenemende natuur van Albanië te combineren met een zinvolle bijdrage aan deze bijzondere organisatie.

Van 9 tot 15 oktober organiseren we onze 2de Sponsor Reis.
We trekken 4 dagen lang door Shebenik’s berg landschap, ver van de typische toeristische routes. ’s Nachts slapen we in basale dorps gelegenheden, waaronder een heuse schaapskooi hoog in de bergen

Klik hier voor de foto’s van de eerste Sponsor Reis in juni ’24.

Beleef de Grootsheid van de Albanese Bergen.

Tijdens dit trekking-avontuur doorkruisen we enkele van de meest adembenemende berglandschappen in het prachtige Nationale Park Shebenik. Onderweg staan we op een spirituele en creatieve manier stil bij de vele facetten van Zegen, omgeven door de indrukwekkende natuur van het park.

We nemen ook 1 dag de tijd voor betekenisvolle ontmoetingen met verschillende mensen waarmee Prison Fellowship Albania werkt, via ondersteunende programma’s zoals ons Kapelaans-werk in meer dan 20 Gevangenissen, Diaconie-hulp programma, Kindersponsor Support programma’s, Dream Academy en meer. Jouw bijdrage aan deze reis zal voor deze programma’s worden gebruikt.

Ons doel is om een onvergetelijke ervaring te combineren met het ondersteunen van onze organisatie die gevangenen en hun families helpt. Deelnemers wordt gevraagd om een bijdrage van €1.250 (ongeveer $1.300) per persoon, waarvan ongeveer €350 voor de kosten is en €900 als donatie voor ons werk zal zijn.
Dit bedrag zou je onder andere met fondswervings-activiteiten bijeen kunnen brengen.

Wat je mag verwachten:

  • 6 dagen, met een 4-daagse begeleide wandeltocht met als spiritueel thema: Gezegend om tot Zegen te zijn
  • Diepgaande ontmoetingen met mensen uit de gemeenschappen die we dienen
  • Kosten van €1.250 exclusief vliegtickets, inclusief accommodatie, vervoer, gidsen, maaltijden en een donatie aan ons werk
  • Groepsgrootte van 7-12 deelnemers
  • Vermogen om tot 7 uur per dag te wandelen, dus een gemiddeld wandelniveau is vereist
  • De voertaal zal dit keer Engels zijn

Ga met ons mee op deze transformerende reis door Albanië’s natuurwonderen ter ondersteuning van een zeer betekenisvol doel. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer vandaag nog je plek! Stuur een email

Gedetailleerde informatie over benodigde uitrusting, vliegveldtaxi’s of -bussen, specifieke tijden, accommodatie, etc. wordt na inschrijving toegestuurd.