Geniet en Geef Door

Vieren we deze Kerst samen? Ik heb veel  uitnodigingen gekregen deze maand voor verschillende feesten. En jij? Als je jouw feestmaand deelt met deze mensen maken we samen het verschil voor geïsoleerde gezinnen van gevangenen, tieners uit ons Dream Academy programma, re-integratie van voormalig gevangenen en ons Prisoner Journey programma.

Vieren we deze Kerst samen?

Ik hoop dat je volop kunt genieten van deze periode van Sinterklaas, Kerstfeest en Oud en Nieuw.  Van harte!

Vader in t gevang, moeder verdwenen

Eigenlijk weet iedereen dit wel:  “Vreugde wordt meer als je het deelt”.
Sajmir, onze partner in Burrel, kwam bij een gezin van 5 meisjes – Vader is opgepakt en moeder is uit wanhoop verdwenen. Fatbardha van 18 is nu verantwoordelijk voor haar 4 zusjes. Met onze hulp kon hij dekens en eten met hen delen, en beloofde om terug te komen.

Ik heb veel  uitnodigingen gekregen deze maand voor verschillende feesten, van super de luxe tot in de gevangenis. Die laatsten bevallen me eerlijk gezegd het best. Hoeveel uitnodigingen heb jij dit jaar gekregen?

Stort nu een bedrag voor elke viering en uitnodiging en deel deze feestelijke maand met mensen die niets hebben. Dat kan hier!
Klik op de omschrijving “Geniet en Geef door”

Sokol, onze maatschappelijk werker schreef me een paar dagen geleden:  “man, ik ben vandaag in 10 gezinnen geweest in het zuiden van het land. Wat een ellende. Ik ben zo blij dat we deze mensen door de winter heen kunnen helpen en hen kunnen koppelen aan vrijwilligers van een lokale kerk”.

Als je jouw feestmaand deelt met deze mensen maken we samen het verschil voor geïsoleerde gezinnen van gevangenen, tieners uit ons Dream Academy programma, re-integratie van voormalig gevangenen en ons Prisoner Journey programma.

Als je hier klikt kun je direct jouw bijdrage overmaken.
Je helpt ons ook enorm met een maandelijkse donatie, van 5, 10 of 25 of … euro.
Dit zijn onze bankgegevens.

Stichting Gevangenenzorg Albanie
IBAN: NL05 TRIO 0776 4545 87

Een bijzonder Feestelijke Maand toegewenst!

Fred Westerink