Metterdaad brengt ons werk op TV

Vandaag zaterdag om 17:43 NPO2 een prachtige uitzending, een indringend verhaal van een gevangene en het verhaal van onze gevangenis-pastor (kapelaan): van dief naar dominee.
En morgen, zondag om 11.30 opnieuw een uitzending. Alle komende Zaterdag en Zondag zijn er nieuwe uitzendingen!
Deze Kerst-periode wordt er actie door Metterdaad  gevoerd voor ons gevangenenwerk, (én voor de voedselbank).  Via de website van Metterdaad kun je naar de verschillende uitzendingen en mooi geschreven artikelen.

Flinstones in Albanië

Komen wij nog in beeld?
Wat wellicht opvalt is dat zowel Wilma als ik (Fred) weinig in beeld en aan het woord komen. Dat heeft ermee te maken dat Metterdaad vooral het werk en de impact daarvan in beeld wil brengen.
Vanwege Nederlandse financiële regels omtrent fondswerving worden alleen de Nederlandse partner-organisaties vermeld, dus ook geen Foodbank of Shkbsh-Prison Fellowship Albania.
Het is enerzijds jammer dat we niet ons gezicht kunnen laten zien via al deze prachtige docu’s en artikelen. Anderzijds komen de inkomsten uit de acties gezamenlijk uiteindelijk wel ten goede aan ons werk, en daar kunnen we ook op voorhand heel tevreden over zijn.

Haal Albanië uit de schaduw
Trotse Ana in de kippenschuur die haar familie weer inkomen verschaft!

EO Metterdaad bezoekt deze kerst Albanië en zoekt mensen op in donkere, uitzichtloze situaties.

Geïnspireerd door de liefde van Jezus, wordt praktische hulp geboden aan gevangenen, daklozen en moeders zonder vangnet. We ontmoeten gezinnen die eten krijgen via de voedselbank en tieners die dankzij coaching nieuwe hoop krijgen.

Als gezegd wordt ons werk dus gepresenteerd als door onze partners:
Stichting Antwoord,
GZB en
Stichting Mensenkinderen.

 

De tv-afleveringen zijn de komende vier weken op zaterdag op NPO2 om 17:40 uur en zondag op NPO2 om 11:35 uur.11 en 12 December zijn de eerste uitzendingen. Er is een extra uitzending op zaterdagochtend 25 december om 9:57u.

Hieronder een beknopt overzicht van al beschikbare artikelen via de site van EO Metterdaad:

Metterdaad Magazine – Van Dief tot Dominee

De Flinstones in Albanië 

Zonovergoten Duisternis

Haal Albanië uit de schaduw

Doneer via deze website

Als je liever direct aan één van onze projecten wilt doneren dan kan dat via de link onder de Doneer NU knop of via onze link op WhyDonate. Alle giften zijn aftrekbaar voor de belasting

 

Meer nieuws