Samen de cirkel van on-mogelijkheden breken

Het is eind van het jaar, en dit is DE kans om nog een wereld van verschil te maken.
Via ons programma Diakonia helpen we mensen in de meest beroerde situaties met practische hulp – stromend water voor een familie verzorgen, een paar ramen plaatsen waar de mensen in de kou leefden, een praktijkopleiding organiseren voor een jonge vent zonder kansen, een kachel voor een oma met 3 kleinkinderen – een aantal acties die we recent hebben kunnen doen.

Als je aan het eind van het jaar nog nadenkt om een donatie te doen, dan kan dat, klik hier (kies Directe Hulp). Het is niet moeilijk, en het geld komt gegarandeerd goed aan.

Ondertussen zijn we begonnen met ons Winterproject, waarin we honderden gezinnen basis hulp kunnen bieden, met met voedsel en brandhout. Super om te doen, in nauwe samenwerking met de lokale kerken. Op deze manier bieden we tegelijkertijd een gezond vrienden-netwerk. Belangrijk voor arme mensen!

Islam ontving zaaigoed

Gisteren was mijn collega Andi in de gevangenis, en een van de gedetineerden vroeg of Andi alstjeblieft langs zijn vrouw en 2 kinderen wilde gaan. Andi ging op bezoek, nam zijn eigen zoontjes mee, en was geschokt wat hij tegenkwam – zulke barre armoede! Het enige wat de vrouw vroeg was eten voor haar kinderen ‘BUKE’, wat ‘brood’ betekent in het Albanees. Dat gaan we geven. Maar ze heeft meer nodig dan alleen eten!

Nog steeds zijn er trieste situaties van mensen die (ook buiten hun schuld) helemaal niets mee krijgen van de ontwikkeling die Albanie doormaakt. Met jullie hulp doorbreken we die negatieve spiraal.
Als je wilt helpen, kun je op deze link klikken. (Directe Hulp). Donaties aan onze Nederlandse stichting zijn aftrekbaar voor de belasting.

De hartelijke groeten uit Albanie, hartelijk dank voor jullie betrokkenheid en inzet!
Gezegende Kerstdagen en een Feestelijke start voor het nieuwe jaar gewenst!

Fred Westerink
Tirana, Albanie

Meer nieuws