Sponsor reis met grote impact!

Alweer voor de 3e keer heeft de GZB de ‘Vrouwen-voor-Vrouwen’ reis georganiseerd. 
Een afwisselende reis waarin een grote groep Nederlandse vrouwen in Albanie vrouwen projecten bezoeken en bemoedigen. Een reis waarbij ontmoeting met andere vrouwen en onze God centraal staat.
Daarbij komen de vrouwen vaak in schrijnende situaties. Tegelijkertijd genieten ze ook van de pracht van het land, en de grote betrokkenheid van oa. de medewerkers van onze gevangenenzorg organisatie.

Dit leverde natuurlijk de nodige emoties en stof tot nadenken op. Daarnaast kwamen de vrouwen ook dit keer weer met een geweldige bijdrage aan ons werk.
Dat blijft toch heel bijzonder, dat mensen ons werk zo royaal ondersteunen. Vaak alleen omdat ze over ons werk hebben gehoord. Geweldig, om zo ons werk te kunnen blijven uitvoeren!

Eén dag bv. hebben we de vrouwen in groepjes meegenomen naar verschillende families uit onze projecten, om een klein stukje dagelijks leven mee te maken. Van gezellig samen in de tuin werken, en eten klaar maken tot pijnlijk ervaren wat langdurig verdriet met een moeder kan doen.
Hier is meer over deze reis te lezen gzbexperience.nl/blogs/

Mocht je nou ook geïnteresseerd zijn in een bezoek aan Albanie, met een eigen thema, of rondom één specifiek project of om een idee van meerdere projecten te krijgen, neem dan gerust contact op via dit contactblad.

1 vd eerdere reizen

Met onze ervaring en contacten kunnen we vast een bijzonder programma opstellen met een positieve impact op zowel de deelnemers als ook op onze projecten.

Nb. Om een goed aanbod te kunnen doen is het wel belangrijk dat we op tijd starten met overleg, afstemmen en plannen. Van de deelnemers vragen we een vooraf afgesproken bijdrage voor ons werk.

Meer nieuws