The prisoners journey

Een 8 weeks programma voor iedere gevangene met als leidraad – Jezus de Gevangene en het evangelie van Marcus.

Gevangenenzorg Albanië is vastbesloten om dit programma ook in Albanië een succes te maken.
Daarvoor hebben we 2 dingen nodig van jou!

  1. Gebed – direct! Zonder gebed zijn alle inspanningen voor niets. Bid voor medewerking van alle administratieve medewerkers en gevangenissen, voor voldoende vrijwilligers, en goede respons van de gevangenen zelf.
  2. 30.000 euro voor de komende 3 jaar. Dit komt neer op 4,5 euro voor elke gevangene die deelneemt aan de cursus.

Wij evangeliseren niet zelf  we laten de Bijbel zelf spreken;
Wie was Jezus‘, ‘Waarom stierf hij‘, en ‘Wat heeft dat met mij te maken‘ zijn de kern-vragen van dit interactieve, dynamische programma met sprankelende video’s en mooie boeken. Prison Fellowship Albania werkt samen met Prison Fellowship International aan dit drie jarig project om meer dan 80% van alle gevangenen, 6.500+, te laten deelnemen aan deze cursus.

Tot zover – oktober ’16 – zijn er al 15 landen van start gegaan met dit programma, en hou-je-vast, hebben al 30.000 gevangenen deelgenomen, zijn er daarvan zo’n 30% tot geloof gekomen en hebben 55% van de gevangenen aangegeven dat ze meer willen weten van het christelijk geloof.
Dat verandert de wereld!!

In Albanië zijn we begonnen in 11 gevangenissen en hebben zo’n 50-60% (..) van de deelnemers aangegeven dat ze tot geloof zijn gekomen en meer willen weten van het evangelie. Jouw hulp helpt ons verder!

Prison Fellowship Albania is vastbesloten om dit programma ook in Albanië een succes te maken. Voor iedereen die wil helpen – klik hier