Vacature Bestuurslid Fondswerven

word je enthousiast als je ‘anderen’ kunt activeren en vind je het leuk om je tijd zinvol in te zetten en bij te dragen aan bijzondere projecten in Albanië? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Vacature Bestuurslid FONDSWERVEN
Stichting Gevangenenzorg Albanië zoekt een enthousiaste collega-bestuurder voor de specifieke taak FONDSWERVEN op vrijwillige basis.

’t Geluid van Hoop

Vind je het leuk om je tijd zinvol in te zetten en bij te dragen aan bijzondere projecten in Albanië, word je enthousiast als je ‘anderen’ kunt activeren om mee te doen, en kun je je circa 2 tot 4 uur per week voor deze functie inzetten?

Deze persoon heeft kennis op het gebied van NGO’s en fondswerven, of is van harte bereid om deze kennis op te doen en in te zetten voor onze stichting. De stichting heeft als zodanig niet eerder actief aan fondswerving gedaan, en we zoeken daarom naar iemand die duidelijke affiniteit met dit werkveld heeft. Fondsen worden in principe geworven op aanvraag van onze medewerkers in Albanië.

Stichting Gevangenenzorg Albanië is 10 jaar geleden opgericht om met name de Christelijke partner Shkbsh-Prison Fellowship Albania in Albanië te ondersteunen.
Via deze stichting wordt zorg verleend aan gevangenen, kinderen en families van gevangenen. Ondertussen wordt vergelijkbare ondersteuning geboden aan de Albanese Voedselbank.
De stichting in Nederland wordt aangestuurd door het huidige team van 4 betrokken en deskundige bestuurders.
Wij zoeken iemand die kennis heeft of op wil doen op het gebied van fondswerving en zijn/haar ervaring wil inzetten voor een grotere impact tbv de doelen en doelgroepen van de stichting.

Onze ideale kandidaat heeft kennis van fondswerving, beschikt over communicatieve en representatieve vaardigheden, en is betrokken op de missie van de stichting.
Onze ideale kandidaat gaat zich richten op het ontwikkelen van een structurele fondswerf-strategie, contacten en contracteert fondsen, sponsors en subsidies.
De geschatte tijdsinvestering voor deze bestuurder is circa 2-4 uur per week.

Vind je het leuk om je tijd zinvol in te zetten en bij te dragen aan bijzondere projecten in Albanië, word je enthousiast als je ‘anderen’ kunt activeren om mee te doen, en kun je je circa 2 tot 4 uur per week voor deze functie inzetten dan kun je contact opnemen met:
Fred Westerink – +355 682013940 (whatsapp bellen)
Adviseur St. Gevangenenzorg Albanië / Directeur Shkbsh Prison Fellowship Albania
Of stuur je motivatie (vormvrij) naar: f.westerink@shkbsh.com

Deadline vacature is: 31 augustus 2021

Via de volgende link is het beleidsplan 2021-2025 van de stichting te lezen. De website geeft ook meer informatie over de stichting.

#Gevangenenzorg #Inzetvoordeander #Fondswerver

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding