Vanaf nu Prison Fellowship Albania

Gevangenenzorg Albanië is vanaf 13 december Prison Fellowship Albania. Het verschil dat u gaat merken is dat we ons actiever laten zien en horen. Onze missie blijft het ondersteunen van het gevangenenwerk in Albanië van Shkbsh – Prison Fellowship Albania.
Omzien naar gevangenen, hun kinderen en hun families en hen helpen uit de greep van criminaliteit te blijven. Dat, en hen helpen gezonde keuzes te maken voor hun toekomst is nogal een uitdaging. Tegelijk is het geweldig om te zien als over de jaren vele tientallen gevangenen en gezinnen veranderen en vooruitgang boeken in hun leven op orde maken. Kinderen gaan weer naar school, ouders vinden werk, relaties worden hersteld, agrarisch land wordt weer bewerkt, en voormalige ‘clienten’ vragen nu aan óns hoe zíj anderen kunnen helpen!


Zowel in Nederland als in Albanië doen we dit werk omdat we denken dat God ons die opdracht, of beter die gelegenheid biedt.
Dat geloof in een actief betrokken Vader God op deze wereld dragen we uit. Onze ondersteuning komt ook vaak van Christelijke partners.
Maar onze steun is voor ieder die t nodig heeft, ongeacht geloof of afkomst. Het staat mensen vrij om hun eigen keuzes te maken.

Het geweldige werk van Prison Fellowship Albania kan alleen doorgaan met steun van velen. We zijn blij met iedereen die ons tot zover heeft geholpen. Het zou mooi zijn als we die steun mogen blijven verwachten! Je krijgt er zoveel voor terug!

Hou ons nieuws in de gaten voor inspirerende updates en voortgang van ons werk.
Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar gewenst!

Fred Westerink

Ps – mocht je nú willen steunen dan kan dat via deze site of via onze eindejaars-donatie actie

Meer nieuws