ik ben vanmiddag even in de Hemel geweest

Wil je aan die mevrouw zeggen dat ik vanmiddag even in de Hemel ben geweest! Dat kwam een man in de gevangenis van Fier me vertellen na afloop van het concert van Nina Astrom.

Nina eNina en Jimn haar team zijn een week bij ons geweest, met 6 concerten in verschillende gevangenissen en nog een aantal concerten in lokale kerken. Haar stijl is totaal anders dan de alom aanwezige Albanese muziek en elke keer volgt er erg veel waardering.
Geweldige muziek en een heldere boodschap over de noodzaak om Jezus Christus in je leven toe te laten.

P1070317In één gevangenis ging het mis; nadat we alles hadden opgezet en de gevangenen van de extra beveiliging en de reguliere beveiliging waren gekomen moesten we alles rennend opruimen – het regende pijpenstelen.
Het bijzondere was wel dat we de gevangenen van de extra beveiliging voor de eerste keer mochten uitnodigen voor onze activiteit. Wie weet wat er nog meer uit volgt.

In de gevangenis van Kruje huilden volwassen mannen, alleen al vanwege het feit dat we aan hen hadden gedacht. Wat is het toch bijzonder om vrienden te hebben in de gevangenis.
Opmerkelijk. De mannen die het meest trouw naar onze bijeenkomst in Fier komen konden helaas niet bij het concert aanwezig zijn, omdat ze vrijwel allemaal een veiligheidsrisico vormden volgens de politie. Dat was misschien de reden waarom ze in de gevangenis zijn gekomen, maar nu zijn veel van hen veranderd. Op deze mensen hopen wij de kerk in de gevangenis te bouwen – Net als Jezus mogen ook zij een Levende Hoop zijn voor de mensen om hen heen.

Je kunt oconcert Nina - Kosovens helpen om meer van dit soort concerten te organiseren om gevangenen het evangelie te vertellen en uit te nodigen voor onze activiteiten zoals de Prisoners Journey. Klik dan hier of op de doneer knop op deze pagina. Bij voorbaat dank!

 

 

 

Meer nieuws