Wie wint er een geheel verzorgde reis naar Albanië?

Soms zoeken mensen een goed doel om te steunen. Een bedrijf wil iets doen, of een groep mensen wil in actie komen. Dat kan zijn rondom een enkel evenement, het kan gekoppeld zijn aan een reeks van acties, of gedurende een bepaalde periode.

In het bijgevoegde document staat zo’n doel beschreven – het gevangenenwerk in Albanie. We werken met gevangenen, hun kinderen en/of families maar ook met slachtoffers van vrouwenhandel. Dat werk bestaat nu 14 jaar, en we hebben al veel gedaan. Misschien kunnen we samen nòg meer doen. Mocht je daar mogelijkheden toe zien, dan ben je van harte welkom.

Om de competitie iets aan te wakkeren hebben we een uitdaging voor jullie: alle hulp is natuurlijk van harte welkom, maar wanneer je als groep meer dan € 1.000 bij elkaar brengt, verdien je een geheel verzorgde reis naar Albanië. Dit geldt zelfs voor 2 personen als het bijeengebrachte bedrag meer dan € 1.500 bedraagt. Je moet wel je eigen reis betalen, anders valt het resultaat natuurlijk weg tegen de kosten.

Voor degeen die de reis wint kun je denken aan de organisator, of aan degeen die het meeste geld heeft ingezameld, of je kiest de gelukkige via een verloting,… Kortom, uitdaging genoeg!!

Samen tot meer in staat – 2016

Wanneer je meer informatie nodig hebt horen we dat graag via deze site of stuur een mailtje naar: f.westerink@shkbsh.com

Meer nieuws