Wij zijn solidair – u ook?

De medewerkers van Gevangenenzorg Albanie (Prison Fellowship Albania) hebben zich solidair verklaard met de mensen in de kou. De afgelopen dagen was het snijdend koud, en het is nog lang niet afgelopen.

Deze twee dagen hadden we een teambuilding gepland, op een lokatie in Durres aan zee, de sneeuw lag nog op het strand. Ondanks de kou hebben een aantal van de werkers zich solidair verklaard met de mensen die kou lijden, en zijn we de zee in gegaan. Koud dat het was!

Solidair met de mensen in de kou

We hopen dat goed voorbeeld doet volgen. Verklaar je solidair met ons, en help ons helpen. Gelukkig hebben al een aantal mensen gereageerd op onze eerdere oproep om te helpen – hartelijk dank!

Onze partner met z’n superdeal voor goedkope kachels heeft óns in de kou laten staan; hij heeft al zijn houtkachels verkocht. Dus kiezen we voor een andere oplossing – gasbranders, die direct warmte geven. Als je t moet kopen is gas zelfs goedkoper dan hout. Daarnaast kopen we ook houtkachels, voor die gezinnen die echt zo’n oplossing nodig hebben.

Morgen direct worden de eerste 15 gas-kachels gekocht en naar de mensen gebracht. Onze kapelaan in Lushnje heeft er al 10 gekocht voor de mensen daar. Jullie hulp daarbij is super belangrijk, zonder die ondersteuning kunnen we niets doen.

Geweldig dat al zoveel mensen geholpen hebben. Voor iedereen die nog van plan is om te helpen, je kunt dat doen door een gift over te maken via onze eigen iDEAL pagina en bij “bestemd voor” te kiezen voor “Houtkachels voor de bittere kou in Albanië“.

Hartelijk dank alvast voor je bijdrage!

Meer nieuws