Nieuws

Nieuws

Vrijheid – Gevangenenzorg opent prijsvraag

Vrijheid is groots en is voor iedereen een begrip geworden de laatste maanden.
We hebben een nationale prijsvraag opgezet waaraan mensen op alle mogelijke artistieke manieren kunnen meedoen. Doel is de creativiteit te prikkelen en meer bekendheid voor ons werk en de doelgroepen te bewerken. We hopen op een feestelijke prijsuitreiking.
Onze FB pagina SHKBSH-Prison Fellowship Albania houdt je op de hoogte!

Lees meer »
Nieuws

Wordt Maandelijks Donateur en geef levens weer Betekenis

Word ook maandelijks donor!
Wij bieden ondersteuning aan mensen, inclusief coaching, netwerken en persoonlijke begeleiding. Samen met lokale partners creëren we nieuwe gezonde sociale netwerken en kansen, zodat gevangenen en gezinnen van gevangenen weer zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven.

Lees meer »
Nieuws

Kom naar onze online meeting op 4 juni

Sluit je aan, online, om over ons werk te horen.
Ondanks de beperkingen van de laatste tijd is ons werk door kunnen gaan. Wil je daar meer over horen, heb je misschien vragen, stuur dan even een email terug dan krijg je een link waarmee je eenvoudig kunt aansluiten.
Klik op de link, en klaar is Kees.
Wel even aangeven welke tijd voor jou het beste uitkomt : 11.00u, 16.00u of 20.00u
Graag tot donderdag!

Lees meer »
Nieuws

Nieuwsbrief #52 Wilma

Naast alle specifieke berichtgeving over ons werk sturen we ook persoonlijke nieuwsbrieven.
Om de berichtgeving overzichtelijk te houden schrijven Wilma en ik om de beurt. Dit keer is het de beurt aan Wilma. Over hulp na de aardbeving, Corona problematiek, voedselhulp en hartverwarmende reacties uit Albanie en Nederland

Lees meer »
Nieuws

Onder druk ontstaan diamanten

Binnen de beperkingen van een maatschappij die is opgesloten door ’t gevecht met Corona, kunnen onze mensen hun werk nog steeds doen. We voelen ons bijzonder gezegend met de mogelijkheden die we ook hebben dankzij ontvangen bijdragen.
We zien mensen zich inzetten al dan niet zichtbaar. Daar gaat het ook niet om.
We zetten ons in om levens van mensen te helpen veranderen, ten goede vanzelf. En we zijn maar wat blij als we dat zien gebeuren.

Lees meer »
Nieuws

# 51 Waar je nooit over zou willen nadenken

vanochtend vroeg zaten Wilma en ik te overleggen over de situatie in Albanie. Woorden als bewaking, politie en plunderen vielen. Dat voelt niet goed. Dat gaan we omdraaien, van negatief denken wordt niemand beter.
Ook al worden we dezer dagen geconfronteerd met zaken waar je eigenlijk nooit over zou willen nadenken, we willen ons niet laten beperken door het moment. Wilma en ik hebben nog volop plannen en wensen voor de komende tijd. We nodigen je van harte uit om daar bij betrokken te blijven.

Lees meer »
Nieuws

Dit wordt een goed nieuws bericht …

De titel was de openingszin van een bericht dat ik al aan t schrijven was:
En toen kwam de chaos, t virus Covid-19. Bah!
Dit bericht moest dus iets worden aangepast, maar de focus is dezelfde, vanuit de tekst van Psalm 9 – Verkondig onder de volken Zijn daden!

Lees meer »
Nieuws

Jouw bijdrage in 2019 was belangrijk!

We hebben in 2019 veel donaties ontvangen via de website van Gevangenenzorg Albanië voor ons werk en voor onze persoonlijke ondersteuning.
Uw bijdragen voor de aardbeving van afgelopen september én november maken ook een groot verschil in de hulp die we kunnen bieden.

Lees meer »
Nieuws

Hulp voor de naschok

Een verwoestende aardbeving heeft Albanie diep geraakt. Hulp wordt momenteel geboden, maar we weten dat die eerste hulp stopt en niet voldoende gaat zijn. Gevangenenzorg Albanie – Prison Fellowship Albanie is klaar voor de naschok, en helpt mensen hun leven weer op te pakken. Met jouw hulp gaat dat lukken!

Lees meer »
Nieuws

Een week om niet snel te vergeten

Een internationaal seminar met collega Prison Fellowship organisaties, een 2 daagse training voor vrijwilligers en een meerdaagse team training – Oktober 2019 zal ons nog láng heugen, gelukkig!
Ons werk groeit gestaag en daarmee onze (bescheiden) bijdrage aan veranderde levens van mensen in uitzichtloze situaties. We zijn blij met elke vorm van betrokkenheid, dank je wel voor jouw aandeel daarin.

Lees meer »