Kategori
Te reja

Jam Vullnetar

Shikoni videon me histori të shkurtra të njerëzve që sherbejne vullnetarisht për të burgosurit dhe fëmijët dhe familjet e burgosurve

Videoja mbyllet me një pyetje personale. Përvojat e këtyre vullnetarëve tregojnë se sa e kënaqshme dhe kuptimplote mund të jetë t’i jepni kohën dhe energjinë tuaj të tjerëve dhe komunitetit.
Nëse dëshironi të bashkoheni ose të mbështesni ministrinë tonë, mos hezitoni të na kontaktoni